Екипът от независими разследващи на случая с полет МН370 на

...
Екипът от независими разследващи на случая с полет МН370 на
Коментари Харесай

Разследването не успя да открие причината за изчезването на полет MH370

Екипът от самостоятелни проверяващи на случая с полет МН370 на Малайзийските авиолинии разгласява през днешния ден отчет, в който показва, че не е съумял да откри повода за изгубването на пътническия аероплан, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

" Екипът не може да дефинира същинската причина за изгубването на МН370 ", сподели пред публицисти неговият началник Кок Су Чон.

Докладът удостоверява изказванията на малайзийските управляващи, че самолетът е бил отклонен съзнателно от маршрута си и е летял в продължение на над седем часа след спирането на информационната връзка с него. Посочва се също, че не е изключено в изгубването на летателния уред да е забъркана и трета страна, предава Българска телеграфна агенция.

Предполага се, че мястото на злополуката на полет МН370 е в най-южната част на Индийския океан. Проведеното по-рано тази година от американската компания " Оушън инфинити " второ търсене на останките на самолета не даде резултат.

Малайзийските управляващи завиха, че оповестеният през днешния ден отчет не е финален, защото останките на самолета не са открити. Те показаха също, че са подготвени да възобновят следствието, ако има достоверни данни за местонахождението им.

Самолетът с 239 души на борда изчезна на 8 март 2014 година, напомня Асошиейтед прес.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР