Екипът ни от типстъри за футболни прогнози в рубриката сигурни

...
Екипът ни от типстъри за футболни прогнози в рубриката сигурни
Коментари Харесай

Най-сигурните футболни прогнози в убийствената съботна програма

Екипът ни от типстъри за футболни прогнози в рубриката " сигурни залози " се цели високо с концепцията да помогне на всички почитатели на спортните залози за сполучливо увеличение на банковата сметка. За тази цел са и предложенията ни в богатата на футболни събития събота. Ето ги и тях:
Не пропускайте опцията да удвоите средствата, които сте отделили за спортни
залози, като 7777.bg предлага 100% бонус първи депозит до 100 лв. (18+) .

14:30 часа: Манчестър Сити - Тотнъм
Отборът на Манчестър Сити среща Тотнъм Хоъспър в първи мач от 35-ия кръг на Англия. След крушението за домакините в ШЛ от съперника по-рано през седмицата, то хората на Хосеп Гуардиола ще би трябвало да се оправдават против съперника, що се отнася до състезание. Там Сити се бори с Ливърпул за купата, където всяка точка е по-важна от всеки път и точно победа против Тотнъм ще отприщи домакините, когато е най-удачно.
Показателите в исторически проект за домакините са на тяхна страна, като триумфът наподобява обоснован.
Прогноза : Победа за Манчестър Сити (-1.5 азиатски хендикап)

19:00 часа: Ювентус - Фиорентина
Тази вечер " остарялата госпожа " има късмет да измие най-малко част от срама, който претърпя със загубата от Аякс през седмицата в Шампионска лига. Голямата фантазия умря рано-рано, а утешението от купата в Серия А надали ще накара почитателите да се успокоят, само че най-малко е някаква премия след тежкия сезон за клуба. Титлата може да бъде официализирана в събота вечер с победа над един от огромните съпепрници в Италия - Фиорентина. " Виолетовите " са в недобра форма, не се борят за нищо с шампионата, до момента в който в състава на Юве ще се завърнат основни фигури в титулярния състав, измежду които и Кристиано Роналдо. Победа през днешния ден прави Ювентус първенец. Това е и най-сигурният
залог през днешния ден!
Прогноза : Победа за Ювентус (коефициент 1.50)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР