Екипът ни от типстъри за футболни прогнози в рубриката сигурни

...
Екипът ни от типстъри за футболни прогнози в рубриката сигурни
Коментари Харесай

Супер футболна сряда и 3 сигурни футболни прогнози в програмата днес

Екипът ни от типстъри за футболни прогнози в рубриката " сигурни залози " се цели високо с концепцията да помогне на всички почитатели на спортните залози за сполучливо увеличение на банковата сметка. За тази цел са и предложенията ни в богатата на футболни събития сряда. Ето ги и тях:
Не пропускайте опцията да удвоите средствата, които сте отделили за спортни
залози, като 7777.bg предлага 100% бонус първи депозит до 100 лв. (18+) .
20:00 часа: Лече - Козенца
В една забавна борба от Серия Б на италианския футбол тогавашният първокласен отбор Лече се изправя против Козенца в мач от 30-ия кръг на шампионата, а успеха за някогашния отбор на Валери Божинов е наложителна. В момента отборът окупира 2-ото място, което дава право на директна промоция в Серия А. Домакините са в страхотна форма като хазаин и имат 5 следващи победи в шампионата, както и единствено 1 проваляне вкъщи. Козенца е с 5 точки над местата, които пращат тимовете в пряк конфликт за оставане в Серия Б, както и с 8 над непосредствено изпадащите отбори. В 14 мача Козенца има 7 провали, а довечера ще последва и 8-ото такова за тима.
Прогноза : Победа за Лече (коефициент 1.80)

21:45 часа : Тотнъм – Кристъл Палас
Тотнъм най-сетне ще има опцията да заиграе на новия „ Уайт Харт Лейн “, а дебютът за момчетата на Маурисио Почетино ще бъде в лондонско дерби – против отбора на Кристъл Палас. Настроението на игрището, както и на трибуните, сигурно ще бъде приповдигнато, а „ шпорите “ ще търсят успеха непременно в този алегоричен мач за клуба, който да сложи началото на един сполучлив интервал за тях. Освен това „ белите “ са на 4-то място във Висшата лига, като се намират в свирепа борба за място в Шампионска лига през идващия сезон. Кристъл Палас от своя страна не е заплашен от изпадане, което значи, че надали ще се борят непременно в този мач.
Прогноза : Победа за Тотнъм (1.48 коефициент)

22:00 часа : СПАЛ - Лацио
Спал и през този сезон е един от най-слабите тимове в Серия А, само че към този момент се задържа над зоната с изпадащи отбори. Това се дължи на двете следващи победи, които скромният тим записа, само че в този момент на посетители идва устременият към топ 4 Лацио. Проблемите на Интер и Милан отвориха вратата на римляните за офанзива на място, даващо право на присъединяване в Шампионска лига, а " орлите " са с два мача по-малко от " росонерите " и изостават на 4 точки (Интер е с мач повече и на 5 точки от Лацио). Победата над скромния Спал е наложителна и считам, че римляните няма да се провалят през днешния ден.
Прогноза : Лацио да завоюва (1.72 коефициент)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР