Екипът ни от типстъри за футболни прогнози показва много висока

...
Екипът ни от типстъри за футболни прогнози показва много висока
Коментари Харесай

Футболни прогнози на високи коефициенти: Рисковите предложения във вторник

Екипът ни от типстъри за футболни прогнози демонстрира доста висока успеваемост, когато става въпрос за рискови залози. Поради тази причина рубриката с високи коефициенти продължава да е измежду най-популярните, като ето и техните оферти за мачовете във вторник:
21:45 часа: Уотфорд - Саутхямптън
Уотфорд приема Саутхемптън в отсрочен мач от 31-ия кръг на британската Висша лига, като домакините при триумф може да се изкачат до седмото място, на 90% даващо опция за класиране в европейските шампионати. На фона на това, то Уотфорд има единствено една загуба в последните си осем семейства на „ Викаридж Роуд”, а тя бе в последния кръг против Арсенал. Саутхемптън пък е доста, доста слаб посетител, записвайки едвам три победи в 18-те си изиграни мача. Все отново „ светците” са част от квартета, борещ се за позиции в елита на британския футбол и през идната година и сигурно ще отбележат гол, тъй като в 11 от тези 18 гостувания те са се разписвали и са потвърден тим, който може да вкарва голове като посетител.
Прогноза : Уотфорд и гол/гол (4.20 коефициент)

21:45 часа: Тотнъм - Брайтън
Лондонският отбор има потребност от победа над слабака Брайтън, откакто записа неуверени резултатит във Висшата лига и мястото в топ 4 не наподобява толкоз несъмнено, колкото беше преди два месеца. " Шпорите " въпреки всичко се намират в отлична форма и вкъщи играят мощно против тимове отвън топ 10. Брайтън ще би трябвало да се отвори в мача, тъй като угрозата от изпадане в Чемпиъншип е действителна, като в оставащите мачове тимът се изправя против Тотнъм, Арсенал и Манчестър Сити. Тотнъм обаче е с класа над Брайтън, който е позволил 30 гола отвън дома.
Прогноза : Тотнъм да означи над 2.5 гола (2.30 коефициент)

22:30 часа: Алавес - Барселона
В мачовете си от Ла Лига напоследък Барселона се пробва да спести сили, с цел да се показва на равнище в Шампионска лига. Ернесто Валверде прави доста ротации в състава, изключително против тимове в Испания, които са надалеч от класата на Барселона, а това води до някои изненадващи резултати. Ако може да се търси някаква изненада, то несъмнено е против Алавес, който има единствено 2 загуби вкъщи този сезон, а също така има 8 равенства вкъщи. С малко шанс и подценяване от страна на Барселона тъкмо това може да се случи в мача. Един съвет - изчакайте стартовите сформира на двата тима и, в случай че има промени в този на каталунците, умерено може да пробвате тъждество.
Прогноза : Равенство (5.15 коефициент)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР