Екипът ни го е заварил по гръб, което не е

...
Екипът ни го е заварил по гръб, което не е
Коментари Харесай

Говорителят на Спешна помощ: Заварихме Милен Цветков по гръб, а трябва да е настрана с подвит крак

”Екипът ни го е заварил по тил, което не е положително за положението му. Трябва да е на една страна с единия крайник сгънат. Това са обикновени правила за оказване на първа здравна опция ”. Това съобщи представителят на Центъра за незабавна здравна помощ в София Катя Сунгарска.
В 18:16 ч. е получен сигнала на злополука, при която почина Милен Цветков.18:18 ч. е диктуван на екип, а в 18:23 ч. Спешна помощ са били на мястото на случая, изясни Сунгарска пред bTV.

" Има технология, за какво от времето на злополука се е забавило подаването. В последна сметка сигналът е подаден незабавно. Спешният екип е стигнал с риск за живота си за тези 5 минути ", сподели още тя.

Говорителят на Спешна помощ разкри, че същият екип е тръгнал за случай с ковид, само че са били върнати поради тежкия пътен случай.

" На мястото на злополуката са заварили мъж, дълго време незнаен, в доста тежко положение - в кома. Когато екипът е пристигнал са видели хора, които са му оправили изкуствено дишане. Състоянието на Милен Цветков даже не е разрешавало да бъде интубиран ", разяснява Сунгарска.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР