Екипът на Зимбабве се оказа на последно място след първия

...
Екипът на Зимбабве се оказа на последно място след първия
Коментари Харесай

Зимбабвийски разузнавачи се заблудиха в сибирската тайга

Екипът на Зимбабве се оказа на последно място след първия стадий на конкурс за военни разузнавачи. Зимбабвийските разузнавачи не съумяха да се ориентират в сибирската гора. Конкурсът се организира в границите на Армейските интернационалните игри, които сега протичат в Новосибирск. С компликациите зимбабвийските военни се сблъскаха по време на марша из сибирската гора. Те не са съумели да се ориентират в местността, поради което са изгубили доста време.

Самите разузнавачи обясниха своите неточности с неналичието на процедура и опит, тъй като в Зимбабве такива гори няма. Освен това, по думите на капитана на екипа майор Джъстин Джоу, военните на Зимбабве не имат намерение да се предават и ще наваксват изпуснатото в идващите стадии. Все отново в родината си екипът се е готвил за надпреварата цели четири месеца.

Джоу заяви още, че разузнавачите са подготвили особено зрелище за церемонията по закриването на състезанието, само че отхвърли да разкрие повече детайлности.

Конкурсът ще завърши на 10 август. След края на първия стадий в класирането води Русия.

Армейските игри 2017 се организират на 22 полигона в Русия, Беларус, Азербайджан, Казахстан и Китай от 29 юли до 12 август. Участват 28 страни.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР