Екипът на ви представя най-важното от днешния ден в традиционния

...
Екипът на ви представя най-важното от днешния ден в традиционния
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 14 август


Екипът на ви показва най-важното от днешния ден в обичайния информативен бюлетин.
200 000 КОЛИ ОСТАВАТ БЕЗ " ГРАЖДАНСКА " ЗАРАДИ ОТНЕТИЯ ЛИЦЕНЗ НА ЗАСТРАХОВАТЕЛЯ " ОЛИМПИК "
Близо 200 000 автомобила у нас ще останат без наложителната застраховка " Гражданска отговорност " от петък. А повода е отнетият лиценз на застрахователната компания " Олимпик ", която е записана в Кипър, а в България работи нейна клонова мрежа.
ХИЛЯДИ ЗАСТРАХОВАНИ В " ОЛИМПИК " ОСТАВАТ БЕЗ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ?
Българският гаранционен фонд не покрива активността на застрахователи от други страни от Европейския съюз, които правят активност у нас при правото на определяне. Това се споделя в позиция на Фонда по отношение на информацията, че лицензът на застрахователната компания " Олимпик " е лишен.
КФН ОБЯВИ КОГА ЩЕ БЪДАТ ПРЕКРАТЕНИ ЗАСТРАХОВКИТЕ НА КЛИЕНТИТЕ НА " ОЛИМПИК "
Застраховките на клиентите на " Олимпик " ще бъдат прекъснати на 17 август, разгласи Комисията за финансов контрол. Тогава се чака в кипърския държавен вестник да бъде оповестено съобщение за назначение на ликвидатор на компанията.
МОСТ съдебна експертиза СРУТИ В ГЕНУА, ИМА ЖЕРТВИ (ВИДЕО)
Към момента се оповестява за 35 жертви, измежду които и едно дете. Ранени са 14 души, пет от които се намират в сериозно положение.
ПОЯВИХА съдебна експертиза ПЪРВИТЕ ВЕРСИИ ЗА ТРАГЕДИЯТА НА МОСТА МОРАНДИ В ГЕНУА
Очевидци, които са били наоколо до моста Моранди в Генуа описват, че оборудването е било ударено от гръмотевица. По време на нещастието времето е било неприятно, валял е дъжд с гръмотевици. По непотвърдена инфрмация сриването е породено от проблеми с структурата.
КОЛА съдебна експертиза ВРЯЗА В ЗАГРАЖДЕНИЯТА НА БРИТАНСКИЯ ПАРЛАМЕНТ
Заподозреният се заби с колата си в пешеходци и колоездачи наоколо до Народното събрание в Лондон, ранявайки трима души. Инцидентът се счита за тероризъм, само че полицията към момента не е изяснила повода.
Министерство на вътрешните работи ТЪРСИ КОЙ ДА Гражданско отделение РЕФОРМИРА ЗА 1.5 МЛН. ЛВ.
Министерство на вътрешните работи изцяло ще реорганизира активността на структурите си, с цел да увеличи успеваемостта им. Това излиза наяве от социална поръчка на планирана стойност от 1 150 000 лв., оповестена на ведомствения уебсайт в понеделник.
ДОКАТО РУМЪНЦИТЕ ПРОТЕСТИРАТ, УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ МИСЛЯТ ЗА ОСТАВКИ
Продължава недоволството против държавното управление в Румъния. Управляващите, които са упреквани в корупция, дават отговор на протестиращите, недоволстващи от правосъдните промени. Депутатът от ръководещата партия Каталин Радулеску обаче е безапелационен, че държавното управление няма да подаде оставка.
GPS СИСТЕМА ЩЕ ОПРЕДЕЛЯ МАРШРУТА, КОЙТО ТРЯБВА ДА ИЗМИНЕ КАНДИДАТ-ШОФЬОРЪТ
GPS система ще дефинира маршрута, който би трябвало да измине кандидат-шофьорът. Това се прави за инструкторите да не дефинират пътя, по който би трябвало да мине лидерът, тъй като съществува хипотезата, че за да бъде „ скъсан” даден лидер, се дефинира по-дълъг и по-труден път.
ПСИХИЧЕСКИ ЗДРАВ ЧОВЕК ЛИ Е БОСИЯ - УВЕРЕТЕ съдебна експертиза САМИ (ВИДЕО)
На 12 юни Николай Колев-Босия разгласи началото на гладната си стачка с декларация, с която изиска оставката на министъра на превоза Ивайло Московски и разформироване на Народното събрание.
ПЕТТЕ СТРАНИ, КОИТО ЩЕ БЪДАТ ЗАСЕГНАТИ НАЙ-ТЕЖКО ОТ BREXIT, БЕЗ СПОРАЗУМЕНИЕ
Страните-членки на Европейския съюз към този момент броят евентуалните разноски от Brexit без съглашение преди договарянията, които не престават след късата лятна отмора, в която двете страни имат вяра че могат да отхвърлен това, което ще се трансформира в пагубно за Брюксел участие, написа английският евроскептичен всекидневник The Daily Express.
ТУРСКИТЕ ЛИРИ ИЗЧЕЗНАХА ОТ СОФИЯ
Турските лири станаха най-трудно откриваемата валута в България. Парите на нашите югоизточни съседи безусловно се „ изпариха “ от обменните бюра в столицата.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР