Екипът на украинския президент Володимир Зеленски призова гражданите да се

...
Екипът на украинския президент Володимир Зеленски призова гражданите да се
Коментари Харесай

Без опит, но морални - Зеленски организира конкурс за кандидат-депутати

Екипът на украинския президент Володимир Зеленски прикани жителите да се включат в конкурс, с който ще бъдат определени претендентите за депутати на неговата нова партия " Слуга на народа ", която цели да отнеме властта от дискредитираната политическа класа, съобщи " Ройтерс ".

Като самия Зеленски, претендентите нямат потребност от политически опит. Те могат да подадат заявки за присъединяване в състезанието в уеб страница, като опишат рекомендациите си и оферти за нови закони. След това те ще бъдат проучени благодарение на интернационалните компании. Възможно е представители на партия " Слуга на народа " да употребяват и детектор на лъжата, с цел да изпитат честността на претендентите.

Партията на Зеленски не е показана в Народното събрание. Спечелването на изключителните избори би му разрешило да излъчи ново държавно управление и да извърши промени, които да се употребяват с утвърждението на гласоподавателите и интернационалните донори на Украйна.

Проучвания на публичното мнение сочат, че партията " Слуга на народа " ще завоюва изборите през юли, само че няма да има болшинство в Народното събрание. " На първо място тези хора би трябвало да бъдат с висок морал и правила и да се стремят да схванат и изпълнят дилемите, които ще им сложи украинското общество ", съобщи партийният водач Дмитро Разумков. /БТА
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР