Екипът на Централния лъч на ДПС продължава предизборната си обиколка.

...
Екипът на Централния лъч на ДПС продължава предизборната си обиколка.
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Винаги, когато е трудно идва времето на ДПС

Екипът на Централния лъч на Движение за права и свободи продължава предизборната си обиколка. Кандидат-евродепутатите на Движение за права и свободи отпред с ръководителя Мустафа Карадайъ бяха посрещнати тържествено в община Главиница и община Ситово. По-късно се организира предизборна среща с членове и симпатизанти на Движение за права и свободи от цялата област в град Силистра.

Младостта е вградена в темелите на Движение за права и свободи, сподели водачът на Движение за права и свободи. Винаги, когато е мъчно идва времето на Движение за права и свободи, добави той и разясни, че още когато през 1984-85г ни беше мъчно и ни сменяха имената, опитваха да ни не разрешават езика, религиите и ни газеха достолепието, един младеж, в старта на своята академична кариера, сътвори тъкмо тук в Добруджа незаконна организация от младежи, с цел да се опълчи на тоталитарната власт и да отстоява нашето достолепие, за нашата отбрана, сподели Карадайъ.

Говоря за нашият почетен ръководител доктор Ахмед Доган, разясни Мустафа Карадайъ. Бяха арестувани и от пандизите проведоха мирните Майски митинги през 1989г., където имаме свидни жертви. Но тоталитарната власт падна и пристигна демокрацията. Пак на младежка възраст, господин Доган сътвори Движение за права и свободи, която е първата записана партия след демократичните промени в България, сподели още той. Това прави силата на младостта и по тази причина ние знаейки тъкмо по какъв начин става това е и нашето: „ Ние залагаме на младите! “, изясни Карадайъ.


Карадайъ разяснява и апела на почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган като сподели “нека да чуем обръщението на нашия почетен ръководител, който споделя, че идеята на Движение за права и свободи е доста по-голяма, с цел да си позволим лукса да се борим между тях и да отнемем фантазиите на нашите деца и внуци. Да не отнемем фантазиите на нашите деца и внуци, поради личностните ни битки ", акцентира Карадайъ.

Върнете ни Дулово, с тези думи се обърна към дуловчани зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев. Дайте дружно да си го вземем назад. Тези не го заслужават, не знаят какво злато е Дулово.

Цонев подсети обръщението на почетния ръководител към членовете и симпатизантите на Движение за права и свободи и сподели, че най-големия в Движение за права и свободи сподели „ простете “. Кои сме всички ние, че не можем да кажем „ простете “. Всички би трябвало да кажем простете в случай че сме ви обидили, елате си в фамилията и дружно да възобновим България, дружно да правим смяната.

След извършените предизборни срещи кандидат-евродепутатите участваха на благотворителна вечеря-ифтар, даден от ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР