Екипът на Централния лъч на ДПС присъства на предизборна среща

...
Екипът на Централния лъч на ДПС присъства на предизборна среща
Коментари Харесай

ДПС: Смолян има нужда от майчина грижа

Екипът на Централния лъч на Движение за права и свободи участва на предизборна среща с жители на община Смолян. На нея бяха показани претендентите за общински съветници и претендентът на Движение за права и свободи за кмет на община Смолян инж. Румяна Фиданова.

В своето изявление ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ сподели, че в  Движение за права и свободи всеки един, без значение от етноса и религията си може да отстоява с горделивост и достолепие своята еднаквост и дружно другите в Движение за права и свободи да градим нашето бъдеще, бъдещето на нашите деца и бъдещето на нашата Родина.

Благодарение на нашия почетен ръководител доктор Ахмед Доган, съществена философия на Движение за права и свободи стана, не реваншизма за оня отминал интервал, а толерантността и заедността. Всички ние видяхме какво се случи на Балканите след разпада на тоталитарните системи. Всички ние сме очевидци и знаем за какво не се случи в България – с помощта на доктор Ахмед Доган и на Движение за права и свободи, изясни водачът на Движение за права и свободи.

Карадайъ сподели, че хората с „ комплицирани души “, които се пробват да вършат етническо или религиозно разделяне, нямат работа в смесените региони.

На тези избори имаме най-красивия претендент за кмет на община Смолян, съобщи водачът на Движение за права и свободи и даде поддръжката си за претендента на Движение за права и свободи за кмет на община Смолян инж. Румяна Фиданова. Кандидат със своя ясна еднаквост и с обучение на строителен инженер, тъй като ние би трябвало да градим нашата община или някой полицай, който се съмнява в своята еднаквост и от полицай в служител на реда не е съумял да стане, останал е в това време на промитите мозъци, сподели още Карадайъ.

Мустафа Карадайъ разгласи, че в случай че тези с „ обърканите души “ не знаят какво желаят, а точно да живеят на по-добро място и да има бъдеще за техните деца, предайте им, че верният номер за тези избори е 55. Ако милеят за нашата община и нейното бъдеще няма да сеят ненавист, да опълчват и разделят, съобщи той. Ще излязат с платформите си и ще покажат какво са създали. Ще гласоподават с 55, тъй като нищо не са създали и не могат да създадат. Не е доста мъчно и самите те да схванат какво ще направи Движение за права и свободи в Смолян, задоволително е да стигнат до Рудозем и Мадан, акцентира водачът.

Карадайъ сподели, че една майка постоянно се грижи за дома и децата си. Ако община Смолян е нашият дом, то тя има потребност от грижовна майка. Община Смолян има потребност от образования, а не полицая. Смолян има потребност от потвърдилия се потенциал, а не някой с рецесия на идентичността си, добави той. Затова община Смолян ще избере инж. Фиданова за кмет на общината. Заедно с нея, ние всички от Движение за права и свободи ще създадем община Смолян едно положително място за живеене на нашите деца и внуци, заключи водачът на Движение за права и свободи.

Колко още неща би трябвало да се случат, с цел да разбере народа на Родопите, че да се прикрепиш към мощния на деня и настоящия не е вярната политика, сподели зам.-председателят на ПР на Движение за права и свободи Йордан Цонев. Правилната политика е да бъдеш там, където ще си извоюваш властта. Като си спътник на настоящия и мощния, ти не може да получиш силата на властта. Докато това нещо не се разбере от нашите братя и сестри християни и мюсюлмани, Родопите ще страдат и ще се обезлюдяват, сподели още той. В сърцето и в мозъка си би трябвало да сме наясно кои сме, с кого сме, за какво сме и къде отиваме. Движение за права и свободи е нашата партия. Движение за права и свободи е моята партия на етнически българин и православен християнин. Движение за права и свободи е партия на Мустафа Карадайъ, етнически турчин и мохамеданин. Движение за права и свободи е партията на моите братя помаци и роми, изясни той.

Цонев съобщи, че България е букет от етноси и религии и Движение за права и свободи е единственият подобен букет. Движение за права и свободи претворява на дело завета на Левски и по тази причина Движение за права и свободи е силата, сегашното и бъдещето на нашата страна. В Родопите Движение за права и свободи е без различен. Ако желаете нещата да се случват тук, избирайте претендентите на Движение за права и свободи, заключи Йордан Цонев.

На предизборната среща участваха още националният представител Хайри Садъков и регионалният ръководител на Движение за права и свободи Смолян Салих Аршински.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР