Екипът на Централния лъч на ДПС присъства на предизборен митинг

...
Екипът на Централния лъч на ДПС присъства на предизборен митинг
Коментари Харесай

ДПС дава на гражданите контрол над политиката

Екипът на Централния лъч на Движение за права и свободи участва на избирателен протест в град Исперих. В претъпкана зала бяха показани претендентите за кметове на обитаеми места и общински съветници на Движение за права и свободи отпред с претендента за кмет на община Исперих инж. Белгин Шукри.

В своето изявление ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ пожела триумф на претендентите и сподели "убеден съм, че на 27-ми октомври още на първия тур Белгин Шукри ще бъде определен за кмет на община Исперих ".

Карадайъ акцентира, че Движение за права и свободи приказва за включването на свободните и дейни жители във вземането на решенията и в контрола на осъществяването на тези решения. Ние споделяме властта идва от хората, властта е на хората, властта служи за решаването на проблемите на хората и по тази причина нашето мото е “Власт за хората “, добави той.

Лидерът на Движение за права и свободи подлага на критика и модела на ръководство на общината и съобщи, че никой няма право да си мисли, че може да репресира нашите хора. Движение за права и свободи сме пазители на мира, стабилността и сигурността в нашата Родина, бе безапелационен Карадайъ.

В името на стабилността и сигурността в нашата Родина, ние през 1989г. създадохме против дулата на танковете и автоматите и до през днешния ден в 21. век ние няма да допуснем някой да си играе с нашата чест и достолепие, добави Карадайъ. И в името на стабилността и сигурността на нашата Родина, в случай че е належащо ще поддържаме някоя власт. Но в случай че някоя власт не работи за стабилността и сигурността, ще я смъкваме. Имаме тази мощ, съобщи ясно ръководителят на Движение за права и свободи.

Карадайъ разгласи, че Движение за права и свободи е единствения страж на мира, целостта и стабилността. Това е нашата задача, това е нашата карма, заключи той.

Пишем историята на нашата Родина България, нашата обща Родина – на християни, мюсюлмани, българи, турци и на всички етноси, които живеят, сподели зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев. Ние от Движение за права и свободи пишем тази история с добрина, национализъм, мъдрост и без боязън. Това е историята, която написахте вие и която продължихме да пишем дружно, добави той.

На предизборния протест в Исперих участваха още зам.-председателят на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов, ръководителят на Младежко Движение за права и свободи и евродепутат Илхан Кючюк, членът на ЦОБ Емел Етем, народните представители Ихсан Хаккъ, доктор Хасан Адемов, Имрен Мехмедова и Танер Али, Гюнер Четин-зам.-кмет на община Чорлу и отговорник на Движение за права и свободи за регион Тракия, Р Турция, претендент кметове на общини и обитаеми места.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР