Екипът на Централния лъч на ДПС бе във варненска област.

...
Екипът на Централния лъч на ДПС бе във варненска област.
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ от Дългопол: Вотът е отговорност пред бъдещето на нашите деца, затова изберете партията на заедността - ДПС!

Екипът на Централния лъч на Движение за права и свободи бе във варненска област. След извършени срещи с поданици на община Вълчи дол и Провадия, в дългополското село Партизани се организира предизборна среща.

На нея бяха показани претендентите за кметове на кметства, общински съветници и претендентите на Движение за права и свободи за кмет на община Дългопол Емурла Емурла, за община Вълчи дол Мерткан Ибрямов и за община Провадия Хюсни Адем.

ДПС е пример за ръководство на дребните общини в България. Ние сме част от модела на сполучливото ръководство на България, съобщи Карадайъ.
Хората в Дългопол споделят, че идват някои хора, подвеждат и лъжат, посочи още той.

Казват, че са дали гласа си за ГЕРБ, само че ГЕРБ разделят общината и то на етнически принцип. Движение за права и свободи е партията на заедността и ние знаем най-добре смисъла на заедността, бе безапелационен водачът.


Той съобщи, че заедността значи, че всички, със своите разлики, с горделивост и достолепие да застанем един до различен и да отстояваме своята еднаквост, само че да бъдем дружно в тези времена и дружно да построяваме бъдеще за нашите деца в нашата Родина. В Дългопол не желаят да бъдат разделяни по етнически и набожен принцип. Затова ние ще изберем партията на заедността, съобщи Карадайъ.

Председателят на Движение за права и свободи акцентира, че властта идва от хората. Другите партии не знаят, че тази власт е на хората. Те мислят, че властта е тяхна и я употребяват за персонална приложимост. Всички политици, кметове и министри са краткотрайно събитие и те служат единствено за реализацията на властта, която е на хората, бе безапелационен той.

Само в Движение за права и свободи знаем, че властта служи за решаването на проблемите на хората, сподели още Карадайъ. „ Властта идва от хората, тя е на хората и е за хората. “ Мустафа Карадайъ сподели, че някои хора от време на време убеждават с еднодневни убеждения нашите братя и сестри и по-късно 4 години нямат потребност от тях.

Апелът ми е да бъдем виновни, когато отиваме да гласуваме и виновни най-много пред себе си, прикани водачът. Отговорни пред бъдещето на нашите деца и за бъдещето на нашата Родина, съобщи още той. Карадайъ сподели, че разделянето и опълчването не води до нищо положително. Писна ни да даваме гласа си за някоя друга партия, която да получава мощ от тази власт и да обръща тази мощ срещу нас, заключи ръководителят на Движение за права и свободи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР