Екипът на специалния прокурор Робърт Мълър, разследващ евентуален сговор между

...
Екипът на специалния прокурор Робърт Мълър, разследващ евентуален сговор между
Коментари Харесай

Близки до Тръмп: Спецпрокурор Робърт Мълър е получил незаконно хиляди имейли

Екипът на специфичния прокурор Робърт Мълър, проверяващ възможен сговор сред предизборния щаб на президента Доналд Тръмп и Русия, е получил непозволено хиляди имейли. Това съобщи Ройтерс, като цитира писмо на към момента настоящата организация " Тръмп за Америка ", основана преди година за улеснение на прехода на новоизбрания президент към встъпване в служба.

В писмо до комисии на Конгреса Кори Лангхофер, консултант на преходния екип " Тръмп за Америка ", декларира, че специфичният прокурор Мълър е получил непозволено имейлите. Той не се е обърнал към преходния екип, а към държавната Агенция за административно обслужване. Нейните чиновници са дали непозволено десетки хиляди имейли.

След успеха на Тръмп на президентските избори и до встъпването му в служба преходният му екип използваше оборудването на Агенцията за административно обслужване, която оказва помощ за ръководството на бюрокрацията в Съединени американски щати, напомня Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Обвиненията спомагат за повишаване на напрежението сред поддръжниците на президента и екипа на Мълър, който изследва хипотетичната интервенция на Русия в изборите в Съединени американски щати, както и дали Тръмп или някой от неговия екип се е наговарял с Москва.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР