Екипът на София Тех Парк строго осъжда всяка проява на

...
Екипът на София Тех Парк строго осъжда всяка проява на
Коментари Харесай

София Тех Парк: Нападателят на Полина Паунова не е наш охранител


Екипът на София Тех Парк строго осъжда всяка демонстрация на принуждение или вербална експанзия против представителите на медиите. Това се споделя със мнение на управлението на София Тех Парк.

„ Във връзка с информации в медиите за зародил случай с журналистката от „ Свободна Европа “ Полина Паунова по време на провелата се Национална конференция на политическа партия ГЕРБ заявяваме, че лицето, което, видно от видеозаписите взе участие в спора и е показано като охранител, не е представител на защитата, обезпечена от София Тех Парк за събитието. Разпространените видеоматериали бяха подробно прегледани от управлението на София Тех Парк и заявяваме, че това лице не е наемано и не е било част от охранителния екип “, декларират от София Тех Парк.

„ С цел отличаване на защитата на събитието от останалите органи на реда и от участниците в мероприятието нейните представители от самото начало бяха разпознати със светлоотразителни жилетки с надпис „ Security “. София Тeх Парк обезпечи събитието с нужния брой охранители, чиито задължения бяха да се грижат за сигурността на мероприятието, за периметъра на събитието, както и за логистика по напредването на участниците “, се показва в мнението.

„ Излъчените видеоматериали демонстрират, че лицето, участващо в случая с госпожа Паунова, не носи въпросната светлоотразителна жилетка и не се легитимира като представител на защитата на София Тех Парк.

Екипът на София Тех Парк строго осъжда всяка демонстрация на принуждение или вербална експанзия против представителите на медиите, които извършват своите служебни отговорности, както и по отношение на всички, които спокойно и демократично показват своята гражданска позиция “, означават от управлението на София Тех Парк.

Междувременно от Министерство на вътрешните работи също излязоха с изказване по случая. През днешния през днешния ден са получени сигнали за голям брой дейности, нарушаващи публичния ред, оповестиха от полицията.

В региона на София Тех Парк незнаен мъж с здравна маска и черна шапка с козирка е издърпал от ръцете на журналиста Полина Паунова мобилен телефон и го е изхвърлил. По същото време е зародила физическа и вербална разпра със чиновник на Министерството на земеделието. Мъж, намиращ се в региона, се е оплакал за проявена експанзия против него, гласи още известието на вътрешното ведомство.

Предприети са оперативно-издирвателни дейности за определяне на всички участници в случаите. Работата, в това число и инспекция на други противоправни действия, продължава под надзора и управлението на Софийска районна прокуратура, декларират в умозаключение от Министерство на вътрешните работи.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР