Екипът на Слави Трифонов няма никаква яснота дали само след

...
Екипът на Слави Трифонов няма никаква яснота дали само след
Коментари Харесай

Хората на Слави в паника: 120 души от екипа му притеснени за бъдещето си

Екипът на Слави Трифонов няма никаква изясненост дали единствено след една седмица ще имат работа и заплати. След последното предаване на 31 юли "Шоуто на Слави " завършва вечно, а каква ще е ориста на актьорите и "Ку-ку бенд ", не се знае, написа "България Днес ".

Те сигурно ще получат заплащане и за август, защото месецът е включен към контракта с малкия екран. След това мистерията е цялостна. Слави е споделил на екипа, че има нещо намислено, само че няма да го издаде авансово, с цел да не изтече информация. Ясно е обаче, че ще се раздели с огромна част от хората си. Осветители, оператори и огромна част от техническия екип към този момент се оглеждат за нови оферти. Актьорът Мариан Бачев също няма да продължи да работи със Слави и към този момент е подготвил курсове за деца артисти, които ще води през есента.

Смутеният екип на Дългия всяка вечер намира комфортен миг да спомене, че остават без работа. Актьорите и музикантите не знаят дали ще разчитат на Слави за нов план, или би трябвало да се оправят, изкарвайки възнаграждения с участия по нощни заведения. Някои от тях към този момент са взели нещата в свои ръце. Борис Солтарийски да вземем за пример стремително записва нови песни. Той се надява поради шлагерите си да има задължения най-малко месеци напред. Годжи и Краси Радков също не отхвърлят никакви оферти с вярата да натрупат спестявания. Според хора от шоуто Слави е загатнал, че ще сътвори импресарска организация, посредством която да се менажират участията на известните лица.

"Това, което той сигурно е споделил, е, че няма да скапе "Ку-ку бенд " и групата ще издава нови песни. Нищо повече обаче. А за другите 120 индивида от екипа напълно нищо не се знае ", оповестяват терзанията си чиновници на Дългия..
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР