Екипът на Слави Трифонов няма никаква яснота дали само след

...
Екипът на Слави Трифонов няма никаква яснота дали само след
Коментари Харесай

Паника обзе екипа на Слави

 Екипът на Слави Трифонов няма никаква изясненост дали единствено след една седмица ще имат работа и заплати. След последното предаване на 31 юли " Шоуто на Слави " завършва вечно, а каква ще е ориста на актьорите и " Ку-ку бенд ", не се знае.

Те сигурно ще получат заплащане и за август, защото месецът е включен към контракта с малкия екран. След това мистерията е цялостна. Слави е споделил на екипа, че има нещо намислено, само че няма да го издаде авансово, с цел да не изтече информация. Ясно е обаче, че ще се раздели с огромна част от хората си. Осветители, оператори и огромна част от техническия екип към този момент се оглеждат за нови оферти. Актьорът Мариан Бачев също няма да продължи да работи със Слави и към този момент е подготвил курсове за деца артисти, които ще води през есента.

Смутеният екип на Дългия всяка вечер намира комфортен миг да спомене, че остават без работа. Актьорите и музикантите не знаят дали ще разчитат на Слави за нов план, или би трябвало да се оправят, изкарвайки възнаграждения с участия по нощни заведения. Някои от тях към този момент са взели нещата в свои ръце. Борис Солтарийски да вземем за пример стремително записва нови песни. Той се надява поради шлагерите си да има задължения най-малко месеци напред. Годжи и Краси Радков също не отхвърлят никакви оферти с вярата да натрупат спестявания. Според хора от шоуто Слави е загатнал, че ще сътвори импресарска организация, посредством която да се менажират участията на известните лица, пише  " България Днес ".

" Това, което той сигурно е споделил, е, че няма да скапе " Ку-ку бенд " и групата ще издава нови песни. Нищо повече обаче. А за другите 120 индивида от екипа напълно нищо не се знае ", чудят се за бъдещето в екипа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР