Екипът на Скъпи наследници има планове да прави нов сериал

...
Екипът на Скъпи наследници има планове да прави нов сериал
Коментари Харесай

„Скъпи наследници” правят нов сериал

Екипът на „ Скъпи наследници ” има проекти да прави нов сериал със същите артисти като в сагата от Бели Вит, научи HotArena.

Това разкри продуцентът Михаил Менкаджиев минути преди премиерата на втория сезон на продукцията, която предишния понеделник се върна в ефир след спиране през лятото. В новия план ще вземат участие всички знакови лица от „ Скъпи наследници ”, в това число Орлин Павлов, Даяна Ханджиева, Лорина Камбурова, София Бобчева, Рая Пеева и други

Идеята е бъдещата поредност да получи летящ старт, с помощта на триумфа на сегашната.  Почти несъмнено е, че „ Скъпи наследници ” няма да има трети сезон и защото от към този момент готовите епизоди са останали единствено 70, се чака финалът да е към Нова година. На среща с почитатели Орлин Павлов си пожела най-малко още 200 епизода, само че съгласно хора от екипа снимането на такова продължение и невероятно. Декорите на особено издигнатото за продукцията село Бели Вит били унищожени и надали ще се строят нови. Затова пък екипът към този момент обмисля хрумвания за идващия си план, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР