Екипът на Шарън Озбърн отрече емблематичната звезда да е получила

...
Екипът на Шарън Озбърн отрече емблематичната звезда да е получила
Коментари Харесай

Екипът на Шарън Озбърн отвърна на претенциите за огромно заплащане на ITV Celebrity Big Brother

Екипът на Шарън Озбърн отхвърли емблематичната звезда да е получила колосалните £500 000 за присъединяване си в Celebrity Big Brother.

Наскоро беше обявено, че 71-годишната някогашна звезда от X Factor прибира £500 000 за появяването си, макар че няма да остане там за дълго. В къщата към нея се причисли непосредствен другар и сътрудник някогашен арбитър от X Factor Луис Уолш, което зарадва почитателите, до момента в който гледаха тяхното събиране.

Смята се, че той ще получи към £500 000, само че евентуално ще би трябвало да остане в къщата три седмици, в случай че не бъде гласуван за изключване. Дуото се причисли към имена като Никита Кузмин, Екин-Су Кюлджулоглу, Леви Рутс, Зезе Милц, Гари Голдсмит, Колсън Смит и доста други.

Шарън е специфичен посетител в шоуто и взе участие в рестартирания сериал единствено за няколко дни. Това идва, откакто отчетите настояват, че шефовете на ITV не могат да си разрешат да задържат директната звезда, която е омъжена за звездата на Black Sabbath Ози Озбърн, за по-дълго. Представител...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР