Екипът на руския опозиционен лидер Алексей Навални стигна вчера до

...
Екипът на руския опозиционен лидер Алексей Навални стигна вчера до
Коментари Харесай

Екипът на Навални настоява САЩ да санкционират руски служители на средно ниво, общественици и представители на медиите

Екипът на съветския опозиционен водач Алексей Навални стигна през вчерашния ден до Капитолия в Съединени американски щати, настоявайки за нов пакет от наказания поради войната в Украйна, който да отива оттатък богатите олигарси и да визира представители на държавното управление в Москва, политици на приблизително ниво и публични фигури, съобщи Асошиейтед прес.

Съратниците на Навали разискват с американски сенатори лист от 6000 души, на които вероятно да бъдат наложени наказания. Те включват съветски чиновници от сферата на сигурността и на защитата, административни чиновници, членове на Народното събрание, даже основни редактори и ръководители на свързани с страната медии.

Владимир Ашурков – изпълнителен шеф на Фонда за битка с корупцията на Навални, сподели през вчерашния ден, че „ лавината от наказания “ на Запада досега има резултат върху Русия. Групата на Навални обаче се пробва да обезпечи обгръщането от наказания и на хора отвън богатите съдружници на съветския президент Владимир Путин, като се концентрира върху фигури на по-ниско равнище, които евентуално могат да пострадат повече от финансовия напън.

„ Нека задействаме или най-малко да обявим идната вълна “, сподели Ашурков в изявление.

Макар глобите да не са „ сребърни патрони “, които да спрат войната, сподели Ашурков, те са един от дребното налични принадлежности на западните страни, с които да повлияят върху ставащото “.

Натискът на съдружниците на Навални тази седмица във Вашингтон се реализира в миг, когато Конгресът отпусна 40 милиарда $ военна и филантропична помощ за украинците, които се борят против съветската инвазия.

Списъкът с нови глобени лица беше концепция на самия Навални и негов помощник. Макар сега да е в пандиза, Навални остава доста деятелен, сподели Ана Ведута, зам.-председател на Фонда за битка с корупцията.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР