Екипът на Премиум Рали София – Свети Влас разкри подробности

...
Екипът на Премиум Рали София – Свети Влас разкри подробности
Коментари Харесай

Премиум Рали София – Свети Влас избухна със специално парти в Theatro Club

Екипът на Премиум Рали София – Свети Влас разкри детайлности за Сезон 2019 по време на едно особено празненство, което раздруса THEATRO Club на 6-ти юни.

Със своето разкриване клубът се трансформира в обичано място на стотици. Една от аргументите е неповторимата идея - THEATRO предлага комбиниране от live концерт и вълнуваща клубна вечер - в едно! Всеки четвъртък, петък и събота, той става леговище за ценителите на положителната музика и стойностните моменти на развлечение.

Четвъртък, 6-ти юни, беше изключително трогателен за всички автомобилни почитатели и фенове на нощните занимания. Те се любуваха на готините коли пред THEATRO, гостоприемството на клуба и незабравимото празненство. Benzin.bg и Orlen Oil показаха брандираната напълно с самостоятелен дизайн Alfa Romeo 4C.

От Auto Bavaria - формален М дилър, също демонстрираха нещо впечатляващо, а точно BMW M5, която тази година ще е пилотна кола в идното Рали. Организаторите разкриха и една от колите „ Талисмани “ в Сезон 2019 - Mercedes-Benz G 65 AMG Edition One, един необичаен автомобил, възложен особено от дългогодишните сътрудници на Ралито Eurolink.

Мероприятието бе посетено от над 200 определени госта: участници, сътрудници и другари на Премиум Рали София - Свети Влас. За тях бе готова специфична стратегия, по време на която бяха разкрити елементи за маршрута и тестванията в идното Рали. Организаторите описаха и за събитията, които възнамеряват да осъществят през 2019 година - чакаме ги с неспокойствие!

За първи път бе показано и формалното видео от изпълненото с доста вълнуващи моменти Supercars Meeting 2019, което се организира на 10-12 Май, взаимно със SpeedSector в Гърция.

Премиум Рали София – Свети Влас започва на 19-ти Юни от Хотел „ Маринела “ в гр. София и ще финишира на 22-ри Юни в Свети Влас. Основните дестинации в Ралито тази година са София, Букурещ, писта МоторПарк Румъния, Варна и Свети Влас. Издаваме, че остават единствено 5 свободни места за присъединяване и всеки искащ да стане част от това вълнуващо премеждие, може да го направи на: www.premiumrally.com.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР