Екипът на популярното предаване Господари на ефира е в неплатен

...
Екипът на популярното предаване Господари на ефира е в неплатен
Коментари Харесай

Екипът на Господари на ефира е в неплатен отпуск, ще оцелее ли шоуто?

Екипът на известното предаване " Господари на ефира " е в неплатен отпуск, тъй като шоуто към момента няма контракт за тази година с Нова телевизия. Това е споделил продуцентът на предаването Джуди Халваджиян в изявление пред " 24 часа ".
Думите на Халваджиян са удостоверение на информация на Actualno.com още преди коледните празници – че предаването няма ефирен дом за 2019 година. Той е споделил и, че договаря с други малките екрани да откри платформа за предаването.
Припомняме, че " Господари " -те бяха флагманът и в новогодишната стратегия на Нова телевизия. Халваджиян пък е неудовлетворен, че от Нова били " оставили в незнание " предаването за ориста му до последния вероятен миг. Сега то не участва в програмата на малкия екран – вместо това, от 23:00 часа започва сезон на известния комедиен сериал " Теория на Големия гърмеж ".
Припомняме, че през тази година " Господари на ефира " претърпя сериозен удар по реномето си. Причината - абсурдът с репортера Димитър Върбанов, откакто стана ясно, че той симулира побой при свое следствие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР