Екипът на Polkadot (DOT) активно се фокусира върху подобряването на

...
Екипът на Polkadot (DOT) активно се фокусира върху подобряването на
Коментари Харесай

Колко трябва да инвестирате в Polkadot сега, за да станете милионери в бъдеще?

Екипът на Polkadot (DOT) интензивно се концентрира върху подобряването на оперативната съгласуемост сред разнообразни блокчейни.

Понастоящем родният токен DOT се търгува с повече от 90% спад от най-високата си стойност в историята, която беше достигната на 4 ноември 2021 година, по време на пика на бичия пазар.

Значителният спад на пазара постоянно провокира опасения измежду новодошлите, което ги кара да унищожават небрежно активите си. За разлика от тях опитните трейдъри преглеждат сходни събития като опция да изградят постоянен средносрочен или дълготраен портфейл и да придобият монетите, които намират за привлекателни, на преференциална цена.

Нека се задълбочим в сумата, която ще би трябвало да инвестирате в Polkadot в този момент, с цел да можете евентуално да натрупате милион $ в притежания на DOT по време на идващия бичи напредък.

Колко токена би трябвало да закупите, с цел да постигнете статут на милионер?

За да изчислите броя на токените, нужни за евентуално постигане на милионна оценка, когато DOT възвърне историческия си връх, можете да употребявате следната формула: Количество Polkadot = целева сума / предстояща бъдеща цена

Ето и параметрите:

  • Целева сума: $1 милион
  • Очаквана бъдеща цена (исторически връх): $54.98

Следователно, с цел да получите забележителна сума от $1 милион в сметката си, ще би трябвало да придобиете 18,188 DOT токена. При сегашната цена от $3.80 тези монети ще бъдат оценени на почти $69,114.

Въпреки това е извънредно значимо да се признае, че пазарът на криптовалути може да бъде извънредно волатилен и предразположен на непредвидени събития.

Представените калкулации се основават само на настоящи данни и догатки. Наложително е поредно да се придържате към рационални практики за ръководство на риска и да участвате в търговията единствено със средства, които можете да си позволите да загубите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР