Екипът на Пътят на честта е разтърсен от грандиозен скандал,

...
Екипът на Пътят на честта е разтърсен от грандиозен скандал,
Коментари Харесай

Мариана Попова в истерия от ревност заради „Пътят на честта

Екипът на " Пътят на достойнството " е разтресен от величествен скандал, разбра HotArena .

Певицата Мариана Попова съпровожда всеки ден Веселин Плачков на фотосите и му устройва грандиозни подиуми на ревнивост , без той да й дава мотив. Изпълнителката се държи извънредно провокативно с колежката му София Маринкова, с която той си партнира. 

Когато двамата трябвало да снимат по-интимна сцена, Мариана полудяла и почнала да държи сметка на Веселин за какво предната вечер не е видяла сходни подиуми в сюжета. Дори го обвинила, че съзнателно е скрил страницата от нея. Питала непосредствено красивата София дали не е новата му жена , а актрисата напряко онемяла от неуместните обвинявания, тъй като, както е известно, тя е съществено обвързана с радиожурналиста Драгомир Симеонов.

Разгневената Мариана даже сложила ултиматум на Плачков да избира сред нея и сериала. За да угоди на ревностната си половинка, артистът съществено обмисля да напусне поредицата. което изправило на нокти продуцента Маги Халваджиян и сценаристката Милена Фучеджиева. Те се видели в знамение какво да вършат с героя на Веселин - Киро Християнина, който извършва една от централните функции, с цел да го изкарат от сагата. 

Колеги на Плачков пък недоумяват по какъв начин може да разреши сходно отношение от страна на Мариана . Те предвиждат, че колкото и да обича певицата, надали ще остане с нея дълго, в случай че тя продължава да го ревнува от всяка и не спре да го следва по петите на всички места. " Да не се е хващала с артист, та интимните подиуми са част от работата! ", разясняват хора от екипа. 

Мариана и Веселин се срещат за първи път в Кърджали, само че не било обич от пръв взор. Сгодиха се през 2018 и имат щерка Екатерина на една годинка като и двамата имат деца от предходните си връзки, написа Галерия.

В същото време стана ясно, че брадът на продуцента Маги - Джуди Халваджиян, ще се изяви в епизодична роля в `Пътят на достойнството ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР