Екипът на Областна Администрация - Пловдив отново се включи в

...
Екипът на Областна Администрация - Пловдив отново се включи в
Коментари Харесай

Варненска ученичка стана зам.-областен управител на Пловдив

Екипът на Областна Администрация - Пловдив още веднъж се включи в самодейността на просветителната стратегия " Мениджър за един ден ". В тазгодишното издание на проекта на Джуниър Ачийвмънт България " Вдъхнови бъдещето " се включиха четирима младежи, които се срещнаха с работата на другите отдели.
Областният шеф Здравко Димитров посрещна младежите и незабавно настани в стола си ученика от Търговската гимназия Станислав Стоянов.

Най-голямата изненада беше наличието на Владимира Петкова, ученичка от варненското учебно заведение " Гео Милев ", която бе пътувала цяла нощ, с цел да дойде в Пловдив и да заеме позицията на зам.-областен шеф. В отговорностите й я вкара господин Петър Петров. Владимира сподели, че главният претекст да кандидатства по програмата в Пловдив, е че доста харесва нашия град и желае да свърже бъдещето си с него. 

В мотивационното писмо, с което тя кандидатства за позицията се споделя:  " Знам, че ще Ви учуди, че съм от Варна и аплайвам за позиция в гр. Пловдив, само че апелирам, продължете да четете... Винаги съм обичала смяната, провокациите, за това аплайвам при вас. Искам да науча нещо ново. Искам най-накрая да посетя прелестния Пловдив и да се срещна с него, с хората му, с културата и пулса на този град. Надявам се да ми дадете този късмет ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР