Екипът на най-гледания сутрешен блок в България ще представи на

...
Екипът на най-гледания сутрешен блок в България ще представи на
Коментари Харесай

Седмица на коледния дух в „Тази сутрин“ от 23 декември

Екипът на най-гледания утринен блок в България ще показа на феновете Седмица на коледния дух. От 23 до 27 декември Антон Хекимян ще посрещне в студиото на „ Тази заран “ анонимните герои, които през 2019 трансформираха живота на хората към тях.

Зрителите на bTV ще си напомнят добротата и безкористните каузи на пет непознати до тази година герои, измежду които учителката Нина Серкова, която прави филмови откъси на книги, с цел да направи четенето по-атрактивно за своите възпитаници. Доктор Мирослав Йорданов от Горна Оряховица, който 2 пъти върна към живота пациент в границите на 2 часа, майсторът от Боянската черква Иван Близнаков, спасителят от нощния трен Петър Бонев и кметът – избавител от пожара в Бухово Тодор Димитров също ще гостуват в специфичните коледни издания на „ Тази заран “.

„ С тази седмица подаряваме на феновете и себе си опция да се откъснем от злободневните и тежки тематики и да си напомним положителното, което се случи през годината. Обещаваме и през 2020 да продължим да демонстрираме в „ Тази заран “ тези хора, чиито действия служат за образец и ентусиазъм, тъй като трансформират живота на останалите, “ показа водещият Антон Хекимян.

Седмицата на коледния дух идва броени дни откакто екипът на „ Тази заран “ бе отличен от Столична библиотека „ за приобщаване на необятната публика към книжовната памет на София и шерване на общи духовни дела “.

През последните години поредицата се трансформира в традиция в дните към най-светлите български празници. Отвъд злободневните тематики и безредици от деня, екипът на „ Тази заран “ за следващ път реализира позитивната самодейност, като насочва светлините на прожекторите към хората с идея и непреходните житейски въпроси.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР