Екипът на най-гледания сутрешен блок в България отново поставя фокус

...
Екипът на най-гледания сутрешен блок в България отново поставя фокус
Коментари Харесай

„Седмица на духа“ в „Тази сутрин“ по повод Деня на будителите

Екипът на най-гледания утринен блок в България още веднъж слага фокус върху хората, които се грижат за българските полезности, във връзка един от най-хубавите национални празници . В „ Седмицата на духа “ към Деня на будителите Антон Хекимян ще посрещне в студиото на „ Тази заран “ Васил Петров, проф. Боян Биолчев, лекарите трансплантолози Васил Михайлов и Ивелин Такоров, режисьора Иван Добчев и огромната актриса Йорданка Кузманова.

След триумфа на първото издание на „ Седмица на духа “ през декември 2015, рубриката се трансформира в традиция в дните към най-светлите български празници. Отвъд злободневните тематики и безредици от деня, екипът на „ Тази заран “ за следващ път реализира позитивната самодейност като насочва светлините на прожекторите към хората с идея и обръщение и непреходните житейски въпроси.

„ Седмица на духа” е нашият метод да излезем от потока на всекидневните заглавия и да сложим тематики, които са доста значими за нас като народ. Продължаваме да се възползваме от хубавите мотиви, с цел да покажем на феновете хората на духа, чиито разкази ни дават религия и вяра за един по-хубав живот тук в България. “ Това показа водещият Антон Хекимян.

Досега в „ Седмица на духа “ са гостували редица популярни български създатели и интелектуалци като Стефан Цанев, Йосиф Сърчаджиев, Антон Дончев, Теодора Духовникова, проф. Георги Марков, Гинка Станчева, Хайгашод Агасян, Маша Илиева и доста други.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР