Екипът на MoneySavingExpert.com на Мартин Луис призова шофьорите да проверят

...
Екипът на MoneySavingExpert.com на Мартин Луис призова шофьорите да проверят
Коментари Харесай

MSE на Мартин Луис издава предупреждение „решете сега“ за милиони шофьори

Екипът на MoneySavingExpert.com на Мартин Луис прикани водачите да ревизират дали могат да се причислят към юридически иск преди идния краен период.

Последният бюлетин на MSE акцентира, че не остава доста време за сливане на правни искове против автомобилните производители Ford и BMW. Бюлетинът на MSE изяснява, че в случай че сте били регистриран притежател на дизелов автомобил или микробус сред 2009 година и 2020 година - без значение дали сте имали колата непосредствено или сте я купили посредством финансиране - можете да се присъедините към исковете.

В бюлетина на MSE се споделя: „ Шофьор на BMW или Ford? Решете в този момент дали да се присъедините към правосъдни каузи за нездравословни излъчвания. Фирмите са определили крайни периоди за май за нови искове против тези марки. “ Исковете против фирмите произтичат от абсурда " дизелгейт " от 2015 година, когато VW Group беше упрекнат в потребление на противозаконни " устройства " в дизелови транспортни средства за машинация на проби, направени от регулаторите за инспекция на равнищата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР