Екипът на MoneySavingExpert.com на Мартин Луис издаде решаващо важно“ предупреждение

...
Екипът на MoneySavingExpert.com на Мартин Луис издаде решаващо важно“ предупреждение
Коментари Харесай

MSE на Мартин Луис издава „решаващо“ предупреждение към двойки, живеещи заедно, които не са женени

Екипът на MoneySavingExpert.com на Мартин Луис издаде „ решаващо значимо “ предизвестие към милиони двойки, които живеят дружно, само че не са t женен.

Все повече и повече двойки в Обединеното кралство избират да съжителстват и живеят живота си дружно, вместо да се женят. Екипът на MSE обаче предизвестява, че в случай че решите да извършите това, тогава е значимо да напишете наследство. Тъй като бракът и гражданското партньорство са механически законни контракти, имате повече отбрани, които ще поддържат колегата ви, в случай че умрете.

Това също оказва помощ да диктувате къде да отидат вашите движимости, имущество и скъпи артикули, когато ви няма. Въпреки това, в случай че живеете единствено дружно, тогава същата поддръжка не се ползва - даже в случай че сте дружно от десетилетия. MSE споделя, че в случай че нямате наследство, това значи, че умирате като „ завещател “ и това значи, че вашето имущество – тъй че вашите пари, движимости, имущество и така нататък – е предмет на разпоредбите за наследство. Така вашият сътрудник може да остане без нищо.

А...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР