Екипът на кмета на Община Силистра – д-р Мирослав Тодоров

...
Екипът на кмета на Община Силистра – д-р Мирослав Тодоров
Коментари Харесай

Подписват споразумение за сътрудничество между Община Силистра, НС на ТПК и ТП „Метал“

Екипът на кмета на Община Силистра – доктор Мирослав Тодоров – ЗА кмет и зам.-кмет „Финанси и икономика“, госпожа Мария Недялкова – зам.-кмет „Хуманитарни дейности“, инж. Тихомир Борачев – зам.-кмет „Устройство на територията“ и господин Ростислав Павлов – секретар на Община Силистра, посрещнаха представители на Националния съюз на трудово-производителните кооперации – господин Божидар Станков – ръководител, доцент Владислав Лазаров – зам.-председател, господин Иван Николков – ръководител на контролния съвет и господин Веселин Дечев – ръководител на ТПК – Силистра.
Повод за срещата бе подписването на съглашение за взаимоотношение и продължително съдействие сред Община Силистра, Народно събрание на ТПК и Търговско предприятие „Метал“ – Силистра. Страните се съгласиха да обединят напъните си и да реализират съдействие и партньорство за взаимни ползи, свързани с възстановяване на обществените действия, понижаване на безработицата и основаване на условия за трудова претовареност, както и за взаимно създаване на планове по европейски стратегии.
Д-р Мирослав Тодоров означи одобряването на взаимното съглашение като добра процедура и благодари на гостите за желанието им за подновяването му. Председателят на Народно събрание на ТПК господин Станков насочи покана към администрацията да взе участие в европейски конгрес, проведен от съюза през юни в Пловдив.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР