Екипът на Градска художествена галерия – Пловдив взе решение две

...
Екипът на Градска художествена галерия – Пловдив взе решение две
Коментари Харесай

Изложби с продължение в ГХГ

Екипът на Градска художествена изложба – Пловдив взе решение две от изложбите, които се откриха при започване на декември, да продължат и през януари 2023 година

„ Колекция с продължение “ не стопира да притегля интереса на публиката поради показаните произведения от известни майстори в изобразителнотото изкуство като Андрей Даниел, Греди Асса, Кольо Карамфилов, Атанас Хранов, Станимир Видев, Атанас Парушев, Моника Роменска, Мими Добрева, от надарени млади създатели като Лора Пармакова, Нора Ампова и други в Залите за краткотрайни експозиции на ул. „ Княз Александър I “ №15. Произведенията са част от богатата сбирка на Дарик радио и ще могат да се видят до 14 януари.

До 14 януари 2023 година ще продължи и изложбата в изложба „ Капана “.  Художникът Андрей Янев и фотографът Мирослав Дачев оферират на публиката духовно прекарване, отварящо мозъка и сърцето към огромните християнски празници през декември и януари. „ Атон в рисунки и фотографии “ е с вход свободен. Изложбата е придружена от едноименен албум, както и от 6 превъзходни тома от поредицата „ Атониада “.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР