Екипът на Gmail тества възможността за изпращане на така наречените

...
Екипът на Gmail тества възможността за изпращане на така наречените
Коментари Харесай

В Gmail се появиха секретни съобщения

Екипът на Gmail тества опцията за изпращане на по този начин наречените конфиденциални известия, чието наличие не може да се копира, отпечатва или препраща на различен консуматор. За това оповестява TechCrunch, базирайки се на скрийншоти от интерфейса на обновената пощенска услуга.



Поверителните писма, явно са самобитна опция на секретните чатове, налични в множеството модерни месинджъри. Потребителите на Gmail могат да настройват периоди, след приключването на които секретните известия ще бъдат премахвани, както и отбраната им с ключова дума, която може да се изпраща с SMS.



Към момента На излизане на обявата, конфиденциалните писма са в развой на бета-тестване и още не са подготвени за всеобща приложимост. Според източници на TechCrunch, разказващи за извършените проби, новият режим от време на време е нерешителен и екипът на Гугъл е нужно още известно време да отстраняват грешките в обслужването.



Събеседниците на TechCrunch акцентират, че конфиденциалните известия при цялото обилие от способи за отбрана от любопитните очи, не са предпазени посредством криптиране. Това значи, че тези писма могат да бъдат прихванати както от трети лица, по този начин и от самата Гугъл, което свежда до нула смисъла за отбрана с нови средства.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР