Екипът на GlasNews.bg получи ексклузивна снимка на каналджията, прегазил двама

...
Екипът на GlasNews.bg получи ексклузивна снимка на каналджията, прегазил двама
Коментари Харесай

Вижте каналджията, който прегази с автобус бургаски полицаи СНИМКА

Екипът на GlasNews.bg получи извънредна фотография на каналджията, прегазил двама служители на реда в Бургас.

Това е бежанецът от Сирия, за който се смята, че е карал натъпкания с мигранти бус, прегазил и умъртвил двама служители на реда в Бургас. Както към този момент стана ясно, каналджията е бил хванат в Първомай.

Мъжът и сириецът, който бе арестуван по-рано, са от бежански център и са със статут на филантропични бежанци, това разкри министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Той съобщи, че е арестуван и притежателят на рейса, който тази заран удари полицейска кола в Бургас.

" Тези лица или ще бъдат изправени пред закона, или ще бъдат върнати в родните им места, тъй като се оказа, че в огромната си част така наречен каналджии са непознати жители, които обитават в България. Ние няма да позволим да обитават в страната ни, извършвайки такава активност. Амбицирани сме в границите на идната седмица да приключим въпросите с тях и надлежно да приключим и активността им ", безапелационен беше силовият министър.

Да напомним, водачът на автобуса не се подчинява на подаден сигнал със стоп палка от чиновници на реда. От Малко Търново до Бургас патрулка е пробвала да спре рейса няколко пъти, само че безрезултатно. Започва гонене. Полицейският патрул прави опит да препречи пътя на водача на рейса, който губи надзор и опустошава полицейската кола. Инцидентът е станал към 05.00 ч. на кръстовище „ Трапезица ”.

В транспортното средство е имало 47 бежанци, които не са потърпевши. Те са извозени до най-близкия арест, с цел да бъдат разпитани с двама преводачи. Единият от починалите служители на реда не е трябвало да бъде на промяна, замествал е сътрудник.

Във връзка с злополуката по-рано бяха арестувани още двама души. Единият е притежателят на компанията, продала преди дни рейса. Вторият има отношение към превозването на мигрантите, това оповестиха от полицията в града.



Към този миг няма данни за имената на двамата арестувани сирийски бежанци. Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР