Екипът на фейсбук страницата Девня – древна и съвременна обяви

...
Екипът на фейсбук страницата Девня – древна и съвременна обяви
Коментари Харесай

Ясни са победителите във фотоконкурса Свържи се с Природата

Екипът на фейсбук страницата " Девня – антична и модерна " разгласи спечелилите във фотоконкурса " Свържи се с Природата ", отдаден на световната самодейност " Часът на Земята ", която се отбелязва годишно на 24 март. Безапелационно конкуренцията за най-въздействащи фрагменти печели семейство Ани и Тони Стойкови. В осъществяване на изискванията те споделиха общо 6 фотоси и едно клипче във фейсбук групата " Забелязано в Девня ", които озаглавиха " С мама и тати измежду Природата ". 

Въпреки студеното и тъмно време, което несъмнено не е уместно за сходни фотосесии, фотосите на сем. Ани и Тони Стойкови носят чувство за Пролет и за свързване на индивида с Природата. Те излъчват обич, естетика с околната среда, наслада и фамилно благополучие – чувства, които изцяло кореспондират с тематиката на състезанието. 

Независимо че фотосите и клипчето са любителски, екипът на " Девня – антична и модерна " споделя визията, че наличието е доста по-важно от формата, заради което единомислещо реши, че сем. Стойкови би трябвало да получат премията. А тя е термос за запазване на топли или студени питиета, който без подозрение ще им бъде потребен за излетите измежду Природата, както и ваза за цветя, в която да пренесат пролетната прохлада вкъщи. 

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР