Екипът на д-р Асен Меджидиев оперира жената, която пострада във

...
Екипът на д-р Асен Меджидиев оперира жената, която пострада във
Коментари Харесай

УМБАЛСМ Пирогов: Оперирана е жената, пострадала в катастрофата на АМ Хемус

Екипът на доктор Асен Меджидиев оперира дамата, която пострада във вчерашната злополука на Автомагистрала "Хемус ". Интеревенцията на контузията на лицето е минала сполучливо и пациентката се възвръща обикновено. Това оповестяват от пресцентъра на лечебното заведение.

Тя и още 2 дами и един мъж бяха превозени в Спешното отделие на УМБАЛСМ "Пирогов ", където минаха подробни прегледи проучвания. Раните на двете дами и мъжа бяха обработени, след което пациентите бяха освободени от лечебното заведение.

Тази заран персонално министърът на опазването на здравето господин Кирил Ананиев пристигна в "Пирогов ", с цел да се запознае със положението на пациентката.

Изпълнителният шеф на незабавната университетска болница проф. Асен Балтов заяви, че през почивните дни през "Пирогов " са минали пострадалаи в 28 ПТП-та. "Настанени за лекуване са 8 пациенти – четирима в неврохирургия и четирима в травматология. Дежурствата бяха тежки през тези почивни дни. Преминали са повече от 2000 души, а са останали за лекуване 400”, изясни шефът на „ Пирогов” проф. Балтов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР