Екипът на британската суперзвезда Стинг вече е в България, а

...
Екипът на британската суперзвезда Стинг вече е в България, а
Коментари Харесай

Екипът на Стинг е вече в България

Екипът на английската суперзвезда Стинг към този момент е в България, а от през днешния ден стартира и градежа на сцената в зала Арена Армеец за огромния концерт на 1 юни. За реализирането на невероятното шоу и обезпечаването на впечатляващия тон, се грижат над 100 индивида.

Самият Стинг ще дойде в София в деня на концерта и ще се насочи непосредствено към залата. Той няма да успее да се позабавлява с сътрудниците си, които в натоварената си стратегия са намерили време и да разхлабен.

Организаторите на концерта съдебномедицинска експертиза разкриха, че екипът на носителя на 17 Грамита ще се позабавлява с столичния клуб Music Jam тази вечер, когато е концерта на Стийв Хакет от именитите Genesis, написа Монитор. Клубът ще посрещне и почитателите на Стинг в събота, незабавно след концерта за афтър празненство с вход свободен.

Концертът на британеца у нас е част от международното турне My Songs, което започва едвам преди няколко дни във Франция, а България е едвам втората спирка. Обиколката е в поддръжка на неотдавна излезлия едноименен албум, който включва съвременна тълкования на най-големите шлагери, белязали музикалната кариера на звездара като един от най-отличаващите се и авторитетни актьори.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР