Екипът на британската кралица Елизабет II търси да назначи… директор

...
Екипът на британската кралица Елизабет II търси да назначи… директор
Коментари Харесай

Елизабет II търси да назначи… директор социални мрежи

Екипът на английската кралица Елизабет II търси да назначи… шеф обществени мрежи за платформата „ ЛинкдИн “, написа „ Ню Йорк таймс “.

Необичайната за Бъкингамския замък позиция е извънредно виновна. Директорът обществени мрежи ще се грижи връзката сред 93-годишната кралица и нейните жители да бъде в крайник с времето.
8 обичаи, които Елизабет II съблюдава всяка Коледа Знаете ли, че Елизабет II купува на своите чиновници във всички дворци общо 1500 пудинга
От двореца дават обещание годишна заплата към 50 хиляди паунда или 67 хиляди $, както и… безвъзмезден обяд.

Работната седмица е от понеделник до петък, уикендите са почивни.

„ Трябва да знаете, че това, което публикувате ще бъде забелязано от милиони хора. Трябва непрекъснато да търсите способи кралица Елизабет II да участва в общественото пространство по целия свят. Това прави работата ви изключителна “, написа в обявата.
Заради секс абсурда: Принц Андрю краткотрайно се отдръпна от публичните си отговорности Подозира се, че третото дете на кралица Елизабет II е взело участие в проведените от Епстийн оргии на екзотични острови
Идеалният претендент за работата би трябвало да има опит в менажирането на профили и обществени мрежи на извънредно известни лица.

Всеки искащ може да кандидатства до 24 декември.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР