Екипът на БНТ отбелязва тази вечер 60-ата си годишнина. Събитието

...
Екипът на БНТ отбелязва тази вечер 60-ата си годишнина. Събитието
Коментари Харесай

Екипът на БНТ отбелязва 60-ата си годишнина

Екипът на Българска национална телевизия отбелязва довечера 60-ата си годишнина. Събитието към този момент стартира.

София

" Имаме всичко, ти единствено гледай ", споделяше Драгомир Драганов, обявявайки специфичното издание на предаването " Българска национална телевизия 60 " и в действителност е по този начин. В архива на Българска национална телевизия и историята на Българската национална телевизия има всичко - от значимите празници, значимите събития за страната, новините и моментите, в които сме били в помощ на жителите.

Чест прави довечера, че на тържеството до нас е и първият режисьор на Българската национална телевизия Иванка Антонова.

Тази вечер приказва и генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков, който направи равносметка за постигнатото през годините.
Емил Кошлуков, общоприет шеф на Българската национална телевизия: Всеки един от хората, минали през Българска национална телевизия, през " Сан Стефано " е оставил диря, е съдействал с нещо. Според мен би трябвало да го употребяваме, би трябвало да вървим напред и би трябвало дружно да реализираме триумфи. И съм ненапълно горделив, че макар тежката финансова рецесия и условия ние успяхме през тази година да реализираме не малко. Имаме още веднъж " Евровизия ", макар че е доста безценен и сложен конкурс, продължаваме договарянията за " Под прикритие " и продължаването на сериала. Надявам се, че това е един от най-успешните артикули на Българска национална телевизия, който ще бъде удължен. Имаме към този момент работна група към парламентарната комисия за медии и просвета, за смяна на закона, а през днешния ден получих писмо от Министерството на културата - допустимо е да стартират диалозите за смяна на метода и размера на финансиране в Закона за малкия екран. Успяхме да минем сполучливо през избори, през тествания и компликации и имам вяра, че довечера заслужаваме малко песни, танци и веселба.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР