Екипът на БГ Радио, много музиканти, приятели и слушатели на

...
Екипът на БГ Радио, много музиканти, приятели и слушатели на
Коментари Харесай

Концертът по БГ Радио, посветен на Ана Мария Тонкова, е днес

Екипът на БГ Радио, доста музиканти, другари и слушатели на медията за шести път ще покажат своето почитание и признателност към дългогодишния музикален шеф и един от основателите на медията, която пуска единствено българска музика - Ана Мария Тонкова, като алегорично й посветят ария в ефир в седмицата на нейния рожден ден.

БГ Радио показва обичайния концерт в нейна респект - " Песен за Ани ", през днешния ден, 16 юли, от 17 ч. със специфичното присъединяване на Тони Димитрова. Певицата, носителка на премията на БГ Радио " БГ Вдъхновител 2015 " на името на Ана Мария Тонкова, ще посвети своите обичани песни на Ани онлайн в ефира на радиото, а по-късно слушателите ще могат да видят и чуят целия концерт онлайн.

Тони ще извърши огромните си шлагери, както и две от най-новите си песни - " Изгубена " и " 100 горещи дни ", които от няколко месеца са в ефира на БГ Радио. Ето какво сподели певицата дни преди прочувствения концерт: " За мен Ани е един от положителните хора, които срещнах по пътя си. Тя е приятелят, който, в случай че можех да върна времето обратно, бих виждала и чувала по-често. И този концерт е специфичен, тъй като не можах доста неща да й кажа. Сега посредством песните си, с думите и сърцето си, дружно с Росен Сеновски - китара, и Миро Станчев ще й изпратим писмо. "

Концертът, с който си спомняме за Ана Мария Тонкова - " Песен за Ани ", ще изненада и развълнува освен тези, които познаваха и обичаха Ана Мария Тонкова, само че и всички фенове на хубавата българска музика, с непредвидени версии на обичани български песни, показват уредниците.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР