Екипът на българския стартъп Centroida, специализиран в блокчейн, облачни технологии,

...
Екипът на българския стартъп Centroida, специализиран в блокчейн, облачни технологии,
Коментари Харесай

Екипът на Centroida се присъединява към ScaleFocus

Екипът на българския стартъп Centroida, профилиран в блокчейн, облачни технологии, изкуствен интелект и машинно образование, се причислява към компанията за софтуерни услуги, софтуерно инженерство и цифрова промяна ScaleFocus.

ScaleFocus предвижда растеж в областта на изкуствения разсъдък и машинното образование в границите на 2-3 години. В тази връзка от компанията откриват в лицето на Centroida опит, който ще им бъде потребен за реализацията на поставените цели в тази област, осведоми TechNews. ScaleFocus ще приложи на процедура уменията на Centroida в региона на лицевото различаване, автоматизацията, роботизацията и науката за данни, акцентира изпълнителният шеф на компанията Пламен Цеков.

„ Вече имаме голям брой планове за компютърно зрение и автоматизация в сферите на сигурността и маркетинга и имаме вяра, че от тази наша експертиза ще има големи изгоди “, разяснява договорката Ангел Келчев, изпълнителен шеф на Centroida. В края на предходната година ScaleFocus закупи българската компания Upnetix, една от 50-те организации в света, сертифицирани за разработка на Гугъл, с фокус върху цифрова промяна и устойчиви уеб и мобилни софтуерни решения.

ScaleFocus е българска компания, водач в региона на софтуерното инженерство и IT консултирането, която дава услуги на водещи корпорации и дребни започващи предприятия. Компанията е сътрудник на едни от най-хубавите снабдители на облачни услуги в света като Microsoft, Amazon, Гугъл, SAP, Oracle и Alibaba Cloud. Centroida е български стартъп, основан през 2016 година, който през 2018 година завоюва оценката „ Технологичен стартъп на годината “ от Global Tech Summit.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР