Екипът на Български спортен тотализатор организира специално събитие в град

...
Екипът на Български спортен тотализатор организира специално събитие в град
Коментари Харесай

Късметлийка от Ямбол подкара чисто нов автомобил от СПОРТ ТОТО


Екипът на Български състезателен тотализатор провежда особено събитие в град Ямбол. Поводът бе връчването на чисто нов комфортен градски автомобил Форд Фиеста. Той бе извоюван посредством чоп от 71-ия тираж на „ Тото 2 – 6 от 49 “.

Това е четвъртото возило, което ямболии печелят от игрите на СПОРТ ТОТО за последните 18 месеца. От баскетболен клуб „ Тунджа “ пък показаха спортна проява за всички поданици и посетители на града. Специалната ТОТО лотария, която проведоха от тотализатора, зарадва късметлиите с доста спомагателни облаги.

Името на щастливката, която подкара чисто новото возило, е Валентина Мантарева. Тя е дълготраен участник в игрите на тотализатора и пуска своите фишове както в „ 6 от 49 “, по този начин и в „ 5 от 35 “. Валентина е агроном.

Често й се постанова да пътува по работа. Печелившата разписка пуска в близкия тото пункт в Ямбол, само че другояче играе тото на всички места, където я води работатата ѝ. Затова се майтапи, че може да ви упъти до най-близкия тото пунк съвсем в цяла България.

За облагата Валентина научава от предаването на СПОРТ ТОТО по бТВ, а насладата ѝ била неописуема. Късметлийката е дълготраен водач и сама ще ръководи новото возило. To ѝ идва като по поръчка, тъй като до момента не е имала персонален автомобил.

Ключовете за колата връчи господин Златко Златанов – Директор на Югоизточна районна дирекция на БСТ. „ Честито на Валентина! Пожелавам на всички участници доста здраве, шанс и огромни облаги.

Дано идващият тото милионер е от нашия район. Джакпотите в игрите ни не са за изпускане. Общата им стойност за този четвъртък ще бъде 7 090 000 лв. “, добави господин Златанов.

Специалната ТОТО лотария зарадва ямболии с още доста облаги. Най-големият късметлия бе Невзат Юсуфов, той сграбчи ваучер за спортни артикули на стойност 1 000 лв..

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР