Екипът на английското търговско издание carwow публикува поредното си любопитно видео, като

...
Екипът на английското търговско издание
carwow публикува поредното си любопитно
видео, като
Коментари Харесай

Кой е по-по-най: BMW M2 CS, Mercedes-AMG A45 S или тунинговано четиригодишно Audi RS3

Екипът на британското комерсиално издание carwow разгласява следващото си любопитно видео, като този път слага един срещу друг три компактни спортни коли- BMW M2 CS, Mercedes-AMG A45 S и съществено тунинговано четиригодишно Audi RS3.

BMW M2 CS е първото по рода си пазарно предложение на компанията и представлява лимитирана серия, специално основана от BMW M GmbH за сегмента на компактните първокласни коли. Позициониран над M2 Competition, автомобилът се подрежда до M3 CS и BMW M4 CS, и обещава наистина върхово пътно държание.

Сред отличителните особености на M2 CS са неговият карбонов челен похлупак с въздухозаборник, който е с 50% по-лек, допълнителни аеродинамични детайли, карбонов таван и други.

Задвижващият елемент на BMW M2 CS е шестцилиндров, трилитров редови M TwinPower Turbo с оптималната мощ от 450 конски сили, което е с 40 единици повече в сравнение с M2 Competition, а максималният въртящ миг на елемента е 550 Нм. За първи път при CS автомобил, BMW предлага ръчна предавателна кутия като стандартно съоръжение, а като алтернатива е нарична и седемстепенна M DCT роботизирана трансмисия.

Mercedes-AMG A45 S застава на стартовата линия с двулитров турбоагрегат с максимална мощност от 421 конски сили и максимален въртящ миг от 500 Нм. Предавателната кутия е осемстепенна роботизирана, а задвижваки са и четирите колела.

Използваното от carwow Audi RS3 е 2016 година, но по колата са направени редица подобрения, включително по 2.5-литровия двигател и седемстепенната си роботизирана предавателната кутия. В резултат на нанесените промени, задвижвакият елемент е с мощ от 450 конски сили и оптимален въртящ момент от 750 Нм.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР