Екипът на американското посолство и посланик Херо Мустафа поздравиха българите

...
Екипът на американското посолство и посланик Херо Мустафа поздравиха българите
Коментари Харесай

Посланик Херо Мустафа пя "Нова година" с Богдана Карадочева и Васил Найденов

Екипът на американското посолство и дипломат Херо Мустафа поздравиха българите за Нова година. Те изпяха новогодишния шлагер " Нова година " на български език.
Херо Мустафа направи баница за първата си Коледа в България Посланикът на Съединени американски щати у нас насочи привет за Рождество Христово
„ В началото на декември посолството на Съединени американски щати се свърза с българския композитор Стефан Димитров, с цел да пита дали можем да изпеем песента му „ Нова година “ във видеоклип на празничното ни празненство. Той освен се съгласи, само че предложи да се причисли към нас! Заедно със себе си докара и Богдана Карадочева, и Васил Найденов! Какво необикновено преживяване! Насладете се на видеото и ЧЕСТИТА Народоосвободителна въстаническа армия ГОДИНА от всички нас в американското посолство в България”, написаха във Facebook на страницата на посолството на Съединени американски щати.



Песента беше изпята от компизитора Стефан Димитров, звездите Богдана Карадочева и Васил Найденов, дружно с дипломат Херо Мустафа на тържество в Американското посолство в София.

За първата си коледа в България, Херо Мустафа направи обичайната българска баница.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР