Екипът на агенция BulNews получи като подарък чисто нов лек

...
Екипът на агенция BulNews получи като подарък чисто нов лек
Коментари Харесай

Шампионска лига! Екипът на BulNews получи подарък чисто нова „Бяла стрела“ /снимки/

Екипът на организация BulNews получи като подарък чисто нов лек автомобил „ КИА “ Рио, модел 2023 година.
В понеделник притежателят на осведомителния звяр изненада колектива с придобивката, която наследява прякора „ Бялата стрела “ от предходната служебна кола.
Автомобилът е необятен, бърз, със забелязващ се дизайн и куп екстри, които разрешават да бъде прегазен всеки мижав съперник.
Така репортерите на медията сигурно ще продължат да идват първи на горещите точки в Северозапада и да сервират точна и изпреварваща информация на хилядите си читатели.
И тя, както предходната кола, по време на изключителна обстановка ще придобива специфичен статут - ще минава на алено, ще влиза в неразрешени улици и ще стопира където би трябвало.
По традиция тази „ Бяла стрела “ има дизайна и тя да се трансформира в най-сниманата кола във Враца. Нека фотографчетата от локалната ЛГБТ общественост да вадят телефоните и да стартират да демонстрират своите благосклонности към нея толкоз настойчиво, колкото го правеха и към остарялата служебна кола. В края на годината ще създадем албум с най-хубавите снимки, а създателите им ще бъдат обявявани за същински членове на розовото общество.
През това време екипът на BulNews ще доближава до новините с най-новия модел „ КИА “ Рио с една единствена цел - да осведоми своята публика за новините към нас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР