Екипът Камбитов депозира оставки и напуска общинска администрация. Заместниците му

...
Екипът Камбитов депозира оставки и напуска общинска администрация. Заместниците му
Коментари Харесай

Бившият кмет на Благоевград хвърли бомба, а сега екипът му...

Екипът Камбитов подава оставки и напуща общинска администрация. Заместниците му Христина Шопова и Зорница Кралева към този момент имат съществени предложения за работа в София, а Иво Николов отпътува за Америка, където са децата му, написа Struma.com.

Администрацията напущат още шефът на правната дирекция Антония Методиева, зам. кметът по строителството Емилия Тунева и още отраслови началници. Тази седмица е последната им работна и от понеделник кабинетите им са свободни за новия управнически екип на кмета Румен Томов.

Бившият кмет на Благоевград хвърли бомба

Развихриха се към този момент и оракулските качества на някои, които към този момент подредиха новия екип и предсказват с кои ще ръководи новия градоначалник.

Спрягат се всякакви имена на хора, които в предизборната акция гравитираха към Румен Томов и такива, които го поддържаха в балотажа. Например, ръководителят на инициативния му комитет Ясен Попвасилев щял да стане зам. кмет по финансите, други обаче настояват, че това към момента е в областта на слуховете и Попвасилев нямал такива планове. За този пост гладил панталони войводата и началник на Топливо Иван Ризов.

Слагат Валери Смиленов на поста на Христина Шопова, като зам. кмет Култура и Хуманитарни действия, имат и подготвен кмет по строителството, рокади предстоят и в пиар отдела на общинска администрация, където към този момент има набелязани хора..

Върнатият от съда основен арх. Васил Тинчев също щял да откри място в новия кметски екип. Търси се уместно работно място и на дясната ръка и зам. кмет по времето на Костадин Паскалев - Виктор Асиски.

Вероятно за сигурността на кмета и общинска администрация ще се грижи някогашният служител на реда Любен Милев, ръководител на Българска социалистическа партия в регионалния град. Той дни наред след успеха прецизно съблюдава реда в общината, разхождайки се по коридорите, с цел да не създадат някоя "беля " в последните си дни хората на Камбитов.

Всичко това е в областта на градските митове, към момента няма нищо несъмнено. Интересна ще бъде ориста на другите работещи в общинска администрация, които също тръпнат в очакване на "метлата ", въпреки, че новият градоначалник се зарече да не уволнява на партиен принцип.

Припомняме, че по-рано стана ясно, че общинските ръководители на ГЕРБ в Русе и във Ветово Росен Даскалов и Андриан Райков са подали оставки.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР