Екипажите издирват хеликоптер на Корпуса на морската пехота на САЩ,

...
Екипажите издирват хеликоптер на Корпуса на морската пехота на САЩ,
Коментари Харесай

Властите издирват изчезнал хеликоптер на Корпуса на морската пехота на САЩ, превозващ петима морски пехотинци

Екипажите търсят хеликоптер на Корпуса на морската пехота на Съединени американски щати, пренасящ петима военнослужещи от Невада до Калифорния, за който беше обявено, че е просрочен рано в сряда, сподели пълководец на вахтата.

Морските пехотинци летяха с хеликоптер CH-53E Super Stallion от базата на военновъздушните сили Creech в окръг Кларк, Невада, до въздушната станция на морската пехота Miramar в Сан Диего.

Петимата американски морски пехотинци бяха назначени на морската пехота Heavy Helicopter Squadron 361, Marine Aircraft Group 16, 3rd Marine Aircraft Wing в Мирамар, се споделя в изказване на военните.

3rd Marine Aircraft Wing, основано в Miramar Air Station в Сан Диего, координира търсенето и избавителни старания с отдела на шерифа на окръг Сан Диего и гражданския въздушен патрул.

Отделът на шерифа е известен в 1 сутринта локално време, че корабът е просрочен за идването си в Мирамар и е забелязан за последно в региона на Пайн Вали, планински район на към 35 благи източно от центъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР