Екипажи на руски ударни хеликоптери Ми-28Н унищожиха позициите на зенитно-ракетната

...
Екипажи на руски ударни хеликоптери Ми-28Н унищожиха позициите на зенитно-ракетната
Коментари Харесай

Екипажи на руски хеликоптери Ми-28Н унищожиха ЗРС на въоръжените сили на Украйна

Екипажи на съветски ударни хеликоптери Ми-28Н унищожиха позициите на зенитно-ракетната система и подразделенията на въоръжените сили на Украйна. Това оповестиха пред публицисти в неделя в Министерството на защитата на Руската федерация.

По време на осъществяването на полетната задача беше разкрита позицията на зенитно-ракетната система на Въоръжените сили на Украйна, бойният екипаж на която стреля по един от хеликоптерите. Екипажът на хеликоптера изстреля топлинни клопки, извърши противоракетна маневра, заобикаляйки изстреляната ракета, след което група ударни хеликоптери започнаха ракетна офанзива по позицията на противниковата система за противовъздушна защита, като я унищожиха “, оповестиха от ведомството.

Хеликоптерите Ми-28Н унищожиха и позициите на маскираните в гориста околност елементи на Въоръжените сили.Кадрите от работата на екипажите на ударните хеликоптери Ми-28Н на Военновъздушни сили на Русия по нанасяне на пожарни вреди на военна техника и уреди на Въоръжените сили на Украйна бяха оповестени от Министерството на защитата на Руската федерация.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР