Екипажът Йордан Атанасов - Янаки Янакиев се прости с амбициите

...
Екипажът Йордан Атанасов - Янаки Янакиев се прости с амбициите
Коментари Харесай

Лидерът Атанасов отпадна, Мирослав Ангелов начело на рали България

Екипажът Йордан Атанасов - Янаки Янакиев се елементарни с упоритостите си за успеха в рали България 2018. Макар да стартираха деня брилянтно и да завоюваха две от трите специфични прави преди сервизния парк, състезателите на АРТ Рейсинг претърпяха същински призрачен сън на второто минаване на " Аладжа манастир ". На Т-образното кръстовище, скоростната кутия на тяхното Mitsubishi Lancer Evo 9 не устоя и те няма да съумеят да продължат.

" Съжалявам извънредно доста, за града, за сътрудниците, за спонсорите и сътрудниците и най-много за почитателите ", съобщи Атанасов сдържано. Но сигурно е доста отчаян, защото минути преди този момент, в сервизния парк в Албена съобщи, че е удовлетворен от трите стадия (от които завоюва два) и въпреки в правата " Козичино " да е направил няколко неточности, е почнал да внимава и има намерение да задържи водачеството си.



След отпадането на Атанасов, отпред на конкуренцията излизат Мирослав Ангелов и Еди Сивов (Skoda Fabia R5). Екипажът на " Мегапорт " завоюва стадия " Дюлино ", както и второто минаване на " Аладжа манастир ", като води пред Димитър Илиев и Крум Дончев с 36.8 секунди. Трети във краткотрайната класификация е екипажът на " Бултранс рали отбор " Христо Атанасов - Марин Иванов (Citroen C2), с пасив от над 3 минути по отношение на водачите.

Сега пред участниците остават двете минавания на стадия " Аврен ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР