Екипажът на танка Т-72Б3 от Западната група войски унищожи маскиран

...
Екипажът на танка Т-72Б3 от Западната група войски унищожи маскиран
Коментари Харесай

МО на Русия: Екипажът на танка Т-72Б3 унищожи маскиран опорен пункт на ВСУ в посока Купянск

Екипажът на танка Т-72Б3 от Западната група войски унищожи маскиран опорен пункт на украинските въоръжени сили в посока Купянск, който беше употребен от съперника за обстрел на съветски позиции. Това споделиха за съветската осведомителна организация от съветското министерство на защитата.

 

„ Членовете на екипажа на танка Т-72Б3 от групата войски „ Запад “ унищожиха маскиран опорен пункт на съперника в посока Купянск, откъдето беше воден огън по позициите на съветските войски “, прибавиха от съветското МО.

 

Командирът на танка с позивна Тамбов сподели, че координатите на опорния пункт са получени от разузнавачи, които правят въздушно разузнаване на региона.

 

" Задачата беше сложена и ние тръгнахме. За да унищожим тази опорна точка, трябваше да работим с пряк огън. Целта беше изумена с три изстрела ", посочи военнослужещият.

 

Както акцентира съветското министерство на защитата, екипажите на танковете на предната линия могат да водят както пряк огън, по този начин и от затворени огневи позиции зад терена или в укрития.

 

" Това им разрешава да останат незабелязани. В същото време те могат да нанесат ефикасни огневи вреди и да подсигуряват, че мотострелковите елементи извършват бойни задачи ", споделиха още от съветското МО.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР