Екипажът на самолет на Turkish Airlines, изпълняващ полет от Истанбул

...
Екипажът на самолет на Turkish Airlines, изпълняващ полет от Истанбул
Коментари Харесай

Пилот на самолет засне изключително необичайно явление високо в небето

Екипажът на аероплан на Turkish Airlines, изпълняващ полет от Истанбул за Кьолн, е станал очевидец на извънредно извънредно събитие. В един миг водачът, помощникът му и останалите членове на екипажа забелязали на огромна височина зад борда на лайнера ослепителен кълбовиден обект, който гладко, и в това време с висока скорост, се движел от една страна на друга.

Удивен от гледката, водачът бързо извадил мобилния си телефон и запечатал на видео непознатия летящ обект. Клипчето, което качил в интернет, пък бързо се популяризирало в разнообразни уеб сайтове за конспирации и уфология.

„ Никога до момента не съм виждал нещо, което да лети с такава голяма скорост. Това несъмнено не беше нито сателит, нито звезда. След това странният обект изчезна. Въпросното НЛО се намираше доста покрай нас и светеше необикновено блестящо, макар че на открито бе прекрасен безоблачен ден. Въпреки че на записа самото зарево и някои други елементи не се виждат доста добре, това беше изумително представление, повярвайте ми. Вторият водач и другите ми сътрудници също го видяха с очите си и бяха не по-малко впечатлени от мен”, споделя водачът на машината.

С какво тъкмо се е сблъскал екипажът на пътническия аероплан, си остава мистерия. Записът, който е направил капитанът, не е с най-хубавото качество, само че на него ясно се вижда светлата овална особеност, която прави причудливи маневри във въздуха.

От компанията, притежател на самолета, не разясняват обстановката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР