Екипажът Григор Григоров и Йордан Йорданов замина днес за участие

...
Екипажът Григор Григоров и Йордан Йорданов замина днес за участие
Коментари Харесай

Григор Григоров: Трудно ми е да повярвам, че автомобил със софийска регистрация ще премине по легендарните трасета на рали Антиб



Екипажът Григор Григоров и Йордан Йорданов отпътува през днешния ден за присъединяване във втория кръг на европейския рали тур – рали „ Antibes Côte d`Azur “. Характерното за това съревнование са комплицираните технични прави с доста абразивен асфалт, които са някогашни стадии от именитото рали „ Монте Карло “.

„ За мен това е едно голямо предизвикателство и нямам самообладание да започва това съревнование. Все още ми е мъчно да допускам, че автомобил със софийска регистрация ще премине по тези именити трасета “, това съобщи Григор Григоров преди заминаването за Франция особено за предаването „ На финала “.

„ Имам другари, които са минавали по стадиите или са ги карали. Взел съм мнение от тях, само че в никакъв случай не съм се сблъсквал с сходни стадии. Познавам огромна част от водачите. Заявките за формалното рали са 140. Допълнително има 80 поръчки за историческия клас. Това е формален кръг от френския народен рали шампионат, което подвига летвата доста. В моят клас ще са над 40 автомобила, като 20 ще са от френския 208 къп. Така, че за нас ще е добре в случай че успеем да сме към средата на класирането, тъй като там хората са слети с автомобилите+, приключи Григоров.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР